Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats dolda namn/ The hidden name in the heart

Hjärtats dolda namn

Tänk om jag kunde läsa dina tankar
Vad lättare allt skulle bli
Men det är inte säkert att dina tankar kretsar kring det jag djupt inne önskar att de kretsar kring
Jag vill ju att du ska tänka på mig lika ofta som mina tankar viskar ditt namn för mitt hjärta
Vilket namn bär ditt hjärta dolt i sig ?


The hidden name in the heart

Consider if I could read your mind
How easier everything could be
But it not at all certain that your toughs circle around me
That I deep in my mind really hope they do
I want you to think of me equal
My toughs whisper your name to my heart
Which name hides in your heart




Fri vers av knyfflan
Läst 248 gånger
Publicerad 2010-07-24 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knyfflan