"Dare!", som ett mycket bra album med Human League heter.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Dare!", som ett mycket bra album med Human League heter.




VÅGA!

hur ser ditt idealsamhälle ut?

de där som fanns förut har tagit slut

vad tror du händer sen, när man har dött?

är människan nåt mer än bara kött?

är alltihop bara nån sorts slump?

och kan din framtid spås i kaffesump?

vill sökarna som söker finnas svar

på alla dessa frågor som de har?

för sökandet kan bli ett mål i sig

ett sublimerat sätt att säga nej...

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091108




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-08 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP