Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VEMOD I LUFTEN

det är vemod i luften

på vägarna och i bilarnas strålkastarljus

det är vemod i vinden

i känslorna och i våta, gula höstlöv på grus

 

 

det är längtan i trafiken

som går söderut

och i tankarna på vänner som dött

det är vemod i de sånger som vi sjöng förut

och ditt ansikte, fast det är så sött

 

 

 

det bor vemod i det faktum

att ett år snart gått

och i allt det där jag borde ha gjort

det finns mycket svårmod i

det där jag aldrig fått

men viss lättnad i att tiden går fort

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091108




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-08 16:55



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Tycker om denna. En stilla tanke, lite vemod och tacksamhet.
Mycket vacker.
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP