Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Lasse

Lasse kollega och vän

din vänlighet och kärlek

brinner än

i allas de hjärtan

som nu trots smärtan

i saknadens mörker efter din släckta låga

ändå tillåter sig våga

låta din värmande glöd

få brinna i hjärtat så älskande röd....... 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-08 21:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och orden

har sin verkan

fiint NT!!
2009-11-11

  noname_realmind
Fint...
Ja, det är många som tänder ett ljus för Lasse idag...
2009-11-08

  Tina-sol
Hoppas att ni tänder ett ljus imorgon. Hade önskat att jag var hos er på jobbet då.
2009-11-08

  Johan Bergstjärna VIP
Jag visste inte att han var sjuk.
Jag beklagar sorgen innerligast!
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP