Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtskav

Hjärtat skavde i kanterna jag fick inte plats
Besvikelsen fanns inom mig trodde aldrig meningen
Skulle komma jag misstrodde dig svek och bedrog
Älskade aldrig riktigt mycket för att kunna stå för
Misstagen som nu tagit dig ifrån mig
Du var så bra, för bra för mig jag svek för hårt och
Sårade ditt hjärtat för djupt

”Turn around” minns minns minns… dig dig dig
Blåögdheten såg du igenom, vi är glasrutor för varandras
Lögner dina skarvade finare än mina




Fri vers av princessno1
Läst 197 gånger
Publicerad 2009-11-09 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

princessno1

Senast publicerade
hjärtskav
300 gram
* Se alla