Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Byggd av ord


jag gick till biblioteket
och jag plockade ned varenda bok som handlade om mig från sina hyllor

och jag tog dem med mig hem

de om verkligheten
och saker som är ännu mer verkliga

med orden byggde jag ett hus
ett slott

jag pillade loss dem från sidorna
och staplade dem på varandra

tills jag inte syntes mer




Fri vers av popsong
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-09 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

popsong
popsong