Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nästa plats?


/var&när

Jag vill till en annan plats
Jag vill till nästa år
Jag vill inte se tillbaka

Varför vill jag alltid bort,
från här och nu?

Vad är det som är enklare
på nästa plats?
på nästa år?
på nästa tid?

Dem säger lev här och nu

Jag säger,
varför är det svårt?




Fri vers (Fri form) av Jagkansjälv
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-09 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jagkansjälv