När Walter Ulbricht vid ett tillfälle besökte Berlin sade Mao: "Varför inte bygga en mur genom Berlin?" Några år senare stod den där...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Walter Ulbricht vid ett tillfälle besökte Berlin sade Mao: "Varför inte bygga en mur genom Berlin?" Några år senare stod den där...




NITTONHUNDRASEXTIOETT

det året när jag föddes

dog skalden nils ferlin

jag kom till världen samma år

som muren i berlin

det var en ödesmättad tid

och mycket stod på spel

det kalla krigets heta strid

blev folkens arvedel

 

när lazze kom till jorden

var maj redan passé

det hade blivit juni

med sommarens entré

det var en svår förlossning

försenad kom jag ut

allt är ett Guds mirakel

från början och till slut

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091108-09

 

Är det förresten någon av er som hört bandet IFA WARTBURG?

 

 

 





Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-09 20:22



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Och 1961 var jag ytterst nära att hastigt, mindre lustigt, lämna den här jorden! Men både Larz och jag står ännu upprätt medan muren fallit! Vilket 20-årsjubilerar idag. Jag har i alla fall en bit av muren i min ägo..
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP