Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir bara så trött på människor

Jag blir bara så trött på människor
som lever på ytan av sina liv

Orkar egentligen inte lyssna
men har inget val

bla bla bla bla bla bla bla bla

Då är det bra att ha dövörat
att slå till




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-11 10:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Så kan det kännas många gånger, bra text
håller med dig, jag har blivit bra på att sluta
lyssna
2009-11-11

    ej medlem längre
Tomma ord som kraschar in i ändlösa återvändsgränder. Inte kul, nej.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP