Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EDSBYN

Edsbyn är mitt rätta hem. Jag trivs inte i storstäder.
Jag vill flytta tillbaka till Edsbyn för att kunna känna mig trygg.
Jag kan inte slappna av riktigt i Norrköping. Ingen verkar färstå
att jag menar allvar med det. Jag vet att om jag får flytta tillbaka
till Edsbyn så kommer jag må mycket bättre. Det finns flera osaker
att jag vill flytta tillbaka, tex, min lillasyster bor där, jag har fler kompisar
där min släckt bor där. Men det är också så att jag vill lära känna mig
själv o bli trygg i mig själv innan jag flyttar till en större stad. Min högsta
önska nu är att jag ska få flytta tillbaka till Edsbyn. För jag kan INTE kalla
Norrköping för hem. Men Edbyn kan jag kalla hem. Tex, Då vi ska åka till
Edsbyn säger jag, VI SKA ÅKA HEM. Men då vi ska till Norrköping säger
jag, VI SKA ÅKA TILL NORRKÖPING. Jag kan knappt sova om kvällarna i
Norrköping, jag somnar offtast efter 2:00-3:00 på kvällen men
då jag är i Edsbyn somnar jag vid 00:00-1:00 för jag känner mig
mer lugn i Edsbyn. Och de hjälper INTE att gå o prata med någon.




Fri vers av catti.92
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-11 15:02



Bookmark and Share


  Anna*
Jo, jag förstår att du vill det och snart nog ska du ju få göra det. Du är snart 18 och väljer själv. Ta det lugnt just nu en liten tid. Jag vet att det är flera som jobbar på att det ska bli så, eller hur?
Stor kram till dig, älskade vännen min!
2009-11-11

  Larz Gustafsson VIP
Hälsinglands Jerusalem...
Annars är östgötar ofta trevliga.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

catti.92
catti.92