Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

disney - chokladöverdragen en dröm

om du hade valet. du kunde ändra allt. flytta kontinenter och skapa en ro fylld av sockersöt choklad, färgad av vanilj i ditt blodröda hjärta. vad skulle du göra? skulle du följa ditt spår av kakao som stampats ner i marken under dina bara, hårdnande fötter efter dig och ändra allt det du färgat brunt. eller skulle din längtan efter något ouppnått dra dig framåt längs den långa vägen av disneyfigurer och fantasisagor dit du vill fly din dimmiga själ?
disney har ett lyckligt slut. har alltid ett slut som tycks vara så illaluktande gulligt att man vill ta det och svepa det om sig som en värmande filt. om du kunde flytta kontinenter, skulle du då inte smaka på den lyckan som ditt blodröda hjärta så desperat längtar efter? den där disneylyckan som bara finns i tecknade sagor.
kunde jag flytta kontinenter och ge mitt hjärta den sockersöta ro det läntar efter, skulle jag teckna mig rakt in i disneys värld där slutet är lyckligt och avståndet mellan fantasi och verklighet inte existerar.




Fri vers av hannaharallt
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-11 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hannaharallt