Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sönderanalysera ett liv II



Har jag gått för långt,
när du skriker stopp vid varje fråga?

Har jag gått för långt,
när du inte vill öppna dig för mig längre?

Och har jag gått för långt,
när jag sönderanalyserar alla dina andetag?












Det är bäst
att du slutar andas




Fri vers av Sweet Beelzebub
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-12 22:03



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Är som när jag besöker psykologen! Jag vet mer än honom :D Härlig text som jag kan relatera till...
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Sweet Beelzebub
Sweet Beelzebub