Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O

Oändlig som en horisont
evig som stjärnan på himlavalvet
är min kärlek till dig

Oberäknelig som en vulkan
stark som en ekrot
är min kärlek till dig

Obesvarad som att tala till en vägg
flyktig som en vind
är din kärlek till mig




Övriga genrer av Hermine
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-10-19 13:01



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Snyggt upplägg !
Bittert avslut. Invänder bara lite mot att du beskriver din kärlek som oberäknelig som en vulkan. Varför anser du den oberäknelig när den är oändlig o stark ?
2005-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Hermine