Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

exellens

rygga 6 steg tillbaka men forcera dig inte fram sen
vänd på 10 örings radie
rusa diagonalt över vintergatan vundervägen tills dina skor slits
spotta på elak kvinna som iakttar var rörelse
elakhet som tryckt dig ner till grundvattnets vägar

lyssna till muminmammas vyssanlull
hög som ett hus med jordens varmaste själ bär du en skatt; mig
vi råkar ondska i rött som skriker sig hes
elak gav mig en vän att va med
elak gör mig smärta vid var möte

höga mysan tar mig med eller utan skor
vi springer diagonalt bakåframvänt
med knaster kring oss till muminmammans sång från hesa ekon
bort från rött elakt
lusten och orken på höga mysan vunnen åter
min euforiska tripp




Övriga genrer av Hermine
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-01-12 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermine