Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk så lite det behövs

Går genom parken
med huvudet i backen
tunga steg
och med instängda tankar
men så lyfter jag blicken
och ser en man långt borta
som jag känner igen

När vi kommer fram
till varandra
får jag ett varmt leende
och han säger
att han är så glad att se mig
och jag ser i hans ögon
att det är sant

Vi står och pratar en stund
och när jag vandrar vidare
har min rygg rätats ut
mina fötter blivit lätta
och tankarna har blivit utsläppta
på grönbete

Tänk så lite det behövs




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-13 17:03



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart berättat och skaldat. =)
2010-06-07

  Anjeska
Tack! För att du satte ord på dikten som jag inte kunde formulera ida du gjorde det så bra:-)
2009-11-16

  Pasalic Ejub
Ett varmt leende och ett vackert ord öppnar dörren av våra själ
ha en fin dag...
2009-11-15

  anits VIP
Ett leende, några vänliga ord från en
medmänniska, många gånger behövs
det inte mer, för att man ska lyfta blicken
och må bra
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP