Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du!

Du kom till mig
en varm sommar dag
Du gjorde min værld ljus och full av hopp
Du stack, ensam jag var
Jag var rædd
Det gjorde mig stessad
Vanor tar tid att bryta
Førsøkte fixa
Då kom brevet
Panik
Sen kom du hem igen
Och jag krossa dig hjærta
Alla sa, vænta
Vænta
Sen insåg jag
Nær du sa, vill ALDRIG se dig igen
att det var du, bara du


som jag ælska


Nu står jag i saknad
Længtar efter dina ord
Ditt ljus
Som ændå guidar mig æn idag
Tack før att jag møtt dig
Jag ber varje dag du ska læka ditt hjærta
Inte før mig
Bara før dig
Før de ær du, bara du


som jag ælskar


Du tror helt fel
Jag ær inte rædd længre
Men du kan inte førlæta
Du vill inte førlåta
Allt kænns som ett spel
Varfør ska jag då vænta?
Men de ær du, bara du


som jag ælskar




Fri vers av Cat
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-13 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cat