Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick 1

I en källare i Östersund
ligger en uteliggares hund
skabbig och full av löss
orkar inte ens jaga möss
men ägarens mage är rund




Bunden vers (Limerick) av tvåve
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-14 13:12



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Den gillar jag - inte bara för att jag är en tvättäkta jämtlandstös... ;-)
Välkommen hit!
2009-11-14
  > Nästa text
< Föregående

tvåve