Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att människor kommer och går


för alltid

Nu vandrar jag vidare på min väg
hoppas att ni följer med
men jag kan inte tvinga
jag kan hoppas och se
jag kommer att vandra
så länge jag lever
jag kommer krypa och springa
jag kommer stanna
men fortsätta gör jag alltid
på min väg
antagligen är jag ensam
men ändå
så finns ni hos mig
för alltid
i mitt hjärta




Fri vers av moln
Läst 400 gånger
Publicerad 2004-06-21 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moln
moln