Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska

längta
känner dina läppar mot mina
fryst i välbehag är jag
lust
trevande vandrar mina fingrar
förlorad i rusning är jag
åtrå
suddig är du i mig
vilse i njutning är jag
älska
stilla ligger du där
borta i tillfredställelse är jag
hel




Fri vers av moln
Läst 545 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-09-16 12:23



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Mjuk o varm text
2012-04-26

  JMR
:-)

2004-09-16
  > Nästa text
< Föregående

moln
moln