Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skum

Människans värld är lite skum
alla människor bara skummar omkring
i vattenskum
i tankeskum
och i livets skum
de ser ej igenom skummet
de är blinda
de är döva
och ändå är de visa
eller de vet en massa om allt
skum,
vitt skum och
blått skum och
grått skum
sen tror man sig veta
att det inte finns skum
en del lever för skum
en del dör för det
ingen vill leva utanför det
ingen vill leva i det
men alla gör vi det
ingen ser något
ingen tänker en tanke
ingen vet var vi är
och ändå vet vi så mycket om vårt
skum




Fri vers av moln
Läst 429 gånger
Publicerad 2004-06-21 22:46



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
jag gillar denna text... log igenkännande mer än en gång.. Bra!
2004-07-21
  > Nästa text
< Föregående

moln
moln