Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är min historia, detta var mitt liv.

Jag kommer ihåg tiden i mitt liv då alla moln var svarta

Det var som om atmosfären bar en enorm svart kappa

Varje dag var en kamp i motvind, kyla och piskande regn

Jag var ensam och vilse i en okänd terräng

Utan hopp, utan tro, utan någon vid min sida

Med en själ i lågor fortsatte jag lida

Sedan kom mitt rop på hjälp

Utan ord fick såren visa min brinnande själ

Med hopp som återvände tog jag mig upp till ytan igen

Andades frisk luft och såg solen skina genom molnen

Detta är min historia, detta var mitt liv

Jag stötte på hinder som jag tog mig förbi

Nu har jag hittat meningen med livet

Jag tänker fortsätta leva, men utan att ta något förgivet.




Fri vers av KETOLA
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-15 19:06



Bookmark and Share


    Char-Lee
jäkla bra skrivet!
Och så bra att inte ta något förgivet..
Din själ kommer garanterat brinna igen.
så är det här i livet :(
Pz Charlie
2009-12-08

  Göran Degerman
Hej,
Fint skrivet! Från ditt inre, poetiskt. Jag är 58 år (3 barn), du är 15 år. Har gått igenom en del, då jag är äldre än du. Men ge aldrig upp hopp, fortsätt att leva, som du skriver i din dikt, utan att ta något för givet. Du är ung och har allt framför dig, det blir bra! Göran
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

KETOLA
KETOLA