Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själv har jag aldrig 'behövt' betala för sex eller ens varit intresserad av att betala för det, vare sig med pengar, tjänster, guld eller diamanter jag brukar klä mig varmt inomhus samt kura ihop mig vid ett extra element...


Den som inbillar sig att den som vill köpa sex...



...alltid måste vara just en man
lever i en drömvärld
det finns kvinnor som säljer sex
och även är det så att
det finns män som säljer sex
och där finns det både män och
kvinnor som är villiga köpare...

...det är förstås trist att människor
såväl kvinnor som män känner
att de måste betala för litet värme
från en annan människa...

...det är ju trots allt inte bara de
vilka är singlar som söker sådan värme
utan även många som är gifta och
därför borde vara 'väl försedda'...

...det mest utmärkande med
att köpa sex är att så att säga betala
för en kärlek som inte innehåller
ett enda uns av kärlek, blott sex

varför inte köpa en serie pianolektioner
för pengarna samt en kaktus att krama?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-15 19:44



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag förstår den som säljer, som behöver pengar - men har svårt att förstå den som köper?
2009-11-16

  lycksele
om det kostar en liten slant, vad gör det?
det kan det ju va värt
2009-11-15

  erkki
Ämnet är alltid aktuellt. Kanske finns nyheter för en del. I det klassiska scenariot fattar jag inte varför den som säljer en tjänst ska nedvärderas så grymt. I press och media. Det är ju ett misslyckande att behöva köpa sex. Också.
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP