Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev dikten när jag var fjorton, tyckte då att den var riktigt fyndig, men nu känns den inte lika bra längre ;)


rosor av kärlek.

Rosor av kärlek
du gav till mig,
det var de finaste
jag fick innan du gick.
Men när du försvann
du satte mitt hjärta i brand.
Rosorna var inte fina längre,
de vissnade med mig.
Rosorna påminde mig om dig,
vad skulle jag göra med dem?
Elda upp dem,
elda upp min kärlek till dig.
Jag såg glöden av rosorna
och kände glöden i mitt hjärta.
Förlåt, men jag älskade
dig fortfarande.




Fri vers av Sandra Odhage
Läst 522 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-19 19:12



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är ju så
man ändrar
sig med tiden
skriver annorlunda
när man blir äldre!
Men den var fin!
2009-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Odhage