Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dom enligas allé

I en värld av illojala gratulanter
Där livlösheten är kommen
är pessimistkonsulten
ständigt närvarande och i natt
marscherar riddaren katos armé
på dom ensligas allé

I ett fönstret står Ofelia
och drömmer om sin Romeo
I hennes värld är döden romantisk
livet blott ett sken
Snart ska hon få göra entré
på dom ensligas allé

Det enda ljud som återstår
när stjärnorna har försvunnit
och månen gått i moln
är Askungen som sopar upp
på Dom ensligas allé

Här vi står min vän
Ensamma bland alla andra
Tyngda av sorgernas minut
när vi tvingas ut
på dom ensligas allé




Fri vers av bortglömd
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-16 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bortglömd