Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska vi gå tillsammans?

Vilken väg ska jag gå
ska jag välja den här
som är ojämn och full av sten?
Ja, om du tar min hand
och om du går med mig
så blir det nog bättre sen

Välja bredare väg
vore enkelt och lätt
men jag tar nog den smala stig
som är knagglig och svår
men ändå känns rätt
om du vågar att följa mig




Bunden vers av Eva Helene VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-16 17:05



Bookmark and Share


  Anya VIP
fin symbolik här. Att ha sällskap kan göra den svåraste vägen enklare än en enkel väg ensam. Bra!
2014-05-27

  anits VIP
vackert om det svåra valet, som när
man väl valt, känns sant och rätt, den
smala knaggliga stigen
2009-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Bibliskt!
Mycket bra.
Tänk att Abraham valde det karga Soar framför Sodom, som kd:aren och materialisten Lot valde.
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP