Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synsk


Jag kan se
det inte andra kan se

jag kan kommunicera
med det andra kallar
den andra sidan

men det finns ingen andra sida
det finns bara här
Nu..

allt sker nu
och samtidigt

i Evighet




Fri vers av Zache
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-16 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache