Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Queen for ever, Beatles for ever, Creedence, Simon and Garfunkel, Grand funk railroad, black sabbath, deep purple, pet shop boys, lisa ekdal, jimi hendrix, beethoven, satie, prokofiev, velvet underground, rolling stones, tina turner, rockabilly


Att vara jag är inte att vara -galen- det är bara att vara jag





Om jag skall dö
vill jag att det skall vara kabeltv
indraget i kistan…

…man kan ju inte tillbringa
resten av evigheten utan tv






...Groundcontrol to major Tom...
(David Bowie)




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-17 12:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nej, man vill ju veta vad det ska bli för väder ....
kul skrivet :-)
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP