Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är det väl kärlek

Visst är det väl kärlek


när jag när som helst


kan sträcka ut en hand


och du fattar den








Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-17 17:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är kärlek, verklig och äkta kärlek
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP