Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas inte någon blir allergisk


Gula tulpaner

Gula tulpaner skulle jag

under november gråa dagar

vilja köpa i massor och ställa

på mitt bord


Gula tulpaner skulle jag under

november gråa dagar ge till

var och en av mina vänner


Gula tulpaner ger jag er denna

mörka och regniga november kväll

med hopp om att solen snart visar sig


091117




Fri vers av sajo
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-17 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo