Vaknande

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknande




Morgon

Stilla lugn

 fyller mitt tomrum,

omfamnar nu helheten.

 

Ser klarheter i oklarheterna,

 

det har slutat blåsa nu

 

och hon vet

 

att det nu bara är just hon

 

som får hjärtat att slå

 

för henne själv.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-18 07:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra!
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP