Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet ingenting

Jag vet inte vad du vill
Kanske hjälpte
Om jag visste
Men jag vet ingenting
Som inget
Jag vill
Går det bra
Även detta har ett slut
Och det kommer
Fortare än du tror
För det jag vet
Är
Att allt har ett slut
Om det hade vart underbart
Hade det inte vart snart
Men som jag ser det
Är det ingenting




Fri vers av fridaloiseericsson
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-18 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fridaloiseericsson
fridaloiseericsson