Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från en bilfärd hem i regn genom skogen.


Barriärer

Och det regnar hela vägen från den sömniga staden
till den strålkastarbelysta skogen.
Någonstans i Sverige är din dag över och din säng känns kall,
min dag har bara just börjat,
min säng är alltid kall sen vi sist sågs.
Ögon söker ögon
eller en dörr en väg ut
men jag vill ju inte lämna oss såhär,
det kändes som du och jag, som perfektion,
en skapelse som blev en infektion,
och inte alls
en naturlag lika självklar som gravitation.




Fri vers av Bravorion
Läst 393 gånger
Publicerad 2009-11-19 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bravorion
Bravorion