Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra snåla hjärtan - Om solidaritet

Nog borde väl vi
i vårt land
som haft fred i 200 år
kunna välkomna människor
som flytt från krig
och umbäranden?

Och inte vill vi väl ha
ett samhälle
där de rikaste
blir allt rikare
och de fattigaste
allt fattigare?

Vart tog solidariteten vägen?




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-19 15:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, det kan man undra, alla verkar vilja
se om sitt eget hus, det känns så fel
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP