Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pliktens sång.

Hatat hem, hatad medicin.
Moderns sorgsna ögon,
förgråtet liv.
Jag kommer skratta någon dag,
men hennes ögon förblir så.




Bunden vers av amber
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-19 23:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Pliktens trumpetstötar
- Moder martyrium!
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

amber
amber