Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en smula förklaring till varför när du läser just 'kritik' på en text, även blommorna hänger med längst ned...


Om mina texter -kritik på en text-






ibland när jag går in och läser
en eller annan poets text
ger jag texten exempelvis trenne violer
eller så för att förstärka hur mye
den tycktes om av mig

sedan händer det dessutom
att jag lägger ut min kritik på den texten
som en egen text på min sida

jag återger då hela kritiken
även de där violerna på slutet...
eller blomsterkorgarna...

så döper jag texten till
'kritik på en text (nr) och när du
sedan läser den så är det exempelvis
kritik på en text (343) du läser

eftersom jag lagt ut sådan kritik
som egen text på min sida
redan 342 gånger förut...
do you follow?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-20 16:39



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
alltför glasklart !
2009-11-20

  lycksele

2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP