Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första engelska dikt...substans eller meningslös..välj själv!


There is a doubt on the edge of every truth

There is a doubt on the edge of every truth, there is a leading light for every wrecked heart, you know there are clouds on the bottom of the ocean who’ll never reach the sky, the agony of life is the wonder of death, the tears from an eye Is recent history and true love is really fear, believe my lies as reality has a rope round its neck.




Fri vers av Rufus
Läst 693 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-20 12:41



Bookmark and Share


  The Stargazer
Jag föredrar oftast (som personen här under) radbrytningar i en dikt, som gör det mer lättläst och.. "diktig". Men upllägget/formatet du har i dina dikter funkar så bra just i dina dikter att jag helt enkelt inte kan störa mig på det, som jag ofta gör annars. I övrigt var det en fascinerande dikt, mycket tankeväckande och läsvärd.
2006-05-01

  Pia S
Jag gillar själva texten väldigt mycket och jag tycker det är fint bildspråk. Jag vet inte om det är tänkt att det ska vara lite som en ström av tankar som bara flyter på, men jag tror det skulle vara lättare att läsa och ge mer utrymme för tankepauser (som jag tycker kan behövas för att att låta varje del mellan kommatecknen att sjunka in) om texen var uppdelad på flera rader.
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Rufus
Rufus