Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet under någon tids vistelse i tvättstugan, där värden efter många om och men har tagit sig för med att låta ställa in ett extra torkskåp


Aforism nr 877




Den riktigt goda saken
har ofta vissa som svårigheter
att komma till skott
hur mycket någon än stridit för den.

Det är som att något av luften
gått ur när kampen
stridigheterna
väl är över




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-21 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP