Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med särskild hälsning från pensions bo lagen


Aforism nr 874





Om det är några
som gjort sig förtjänta av att dö

efter ett långt och tillika strävsamt liv
måste det vara riktigt gamla människor




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 627 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2009-11-21 22:04



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Just det, 100-åringar -
De som är barn idag beräknas ju bli minst 100 år - så en del blir nog 120-130!
Och vi? Vi blir väl 82, och går miste om 40 år av liv.
2009-11-22

  thyra
Ja, men då bör de vara riktigt gamla födda 1909 ca :)
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP