Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vill jag ge upp...

jag mår illa,det känns som om jag ska dö...
jag orkar inte mer...men det är kanske bättre att dö,
vad som helst är väl bättre än det här?
Man lever i ständig skräck...
Varenda dag är det likadant, men torsdagarna och
fredagarna är värst att vänta...
sen kommer helgen...rena helvetet...
Ångesten kryper i kroppen,oron sitter i halsen
och paniken ligger som en skugga över en vart man än går,
hur ska man då kunna konsentrera sig på vad man gör?

Förlåt för att jag sviker er,
men ser nån att jag inte längre ler?





Fri vers av Piper
Läst 406 gånger
Publicerad 2005-10-20 16:15



Bookmark and Share


    Harry Schönhaar
Kära Piper

Det är alltid som mörkast före gryningen.
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Piper