Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din dikt

Jag vet
Det är lite väl sent påtänkt, men

Saker som spelar roll:
Jag älskar dig
Jag saknar dig
Jag tillhör alltid dig

Saker som inte spelar roll:
Din frisyr
Din skola
Din vikt

Jag vet
Att det inte är mycket, men

Det här är din kärleksdikt




Fri vers av kata
Läst 552 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-22 00:37



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det var en sådan där banal liten sak
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

kata
kata