Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oseriöst tidsfördriv... ta det för vad det är


För fan

förfest
för full
förförd
förtjust
förlorad
fördröjd

förhud
för hand
förslag
förskrämd
förakt
förstörd
förbi

förbli
förkyld

för alltid




Fri vers av äpple
Läst 527 gånger
Publicerad 2005-10-20 16:36



Bookmark and Share


  ~mE~
Underhållande =)
2005-10-21

  Eduardo
hihi... comico... nice tidsfördriv :-)
2005-10-20

    popoffer
haha..
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

äpple

Mina favoriter
Lunchrast 1