Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemlängtan

Det är först när jag går över asfalterade gårdar
Lutar mig mot kalla husväggar
Och störs av motorljud i natten
Som jag verkligen saknar att bo på landet




Fri vers av fisministern
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-22 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fisministern
fisministern