Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
R M von Gyllensporre's text 'Bön om FLOW' inspirerade (något litet om skrivprocessen, vad att göra om man inte känner sig motiverad nog att skriva)


Kritik på en text (344)





det går förstås att suggerera sig själv
till att försätta sig själv i en stämning
där det går att skriva

motivation kommer ofta genom att
'gå ut och uppleva saker och människor'
istället för att sitta vid datorn och
'försöka pressa blod ur en sten'...

sitt inte framför ett tomt papper och vänta
på inspirationen... den kommer om du ger
dig själv upplevelser, om du använder
starka känslor som kärlek, upphetsning
över en händelse, ilska, irritation...

utöver det står övning och åter övning
på programmet för den som vill bli 'bra'
på något, när du övat tillräckligt
kommer texterna skriva sig själva
mer eller mindre




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-23 00:26



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
... tro den som kan ... men hoppet finns ju tills det dör ...
2009-11-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP