Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland ska man inte ta livet för givet


Jag lever

Dödsångest
Krampångest
Andningsångest

Settdroppar på min panna
Jag vaknar
Jag andas
Jag lever




Fri vers av dark__sign
Läst 526 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-20 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dark__sign