Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskade en gång ovissheten

Jag älskade en gång Ovissheten
Jag klippte sönder mitt liv i oregelbundna mönster
Mitt liv var ett silkespapper
genomborrat av ett vattenfall
Som var du




Fri vers av elsa.
Läst 321 gånger
Publicerad 2009-11-23 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elsa.
elsa.