Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyroman

Tändstickan jag håller mellan två av mina fingrar,
förvandlas fort till kol, eller kanske någon slags aska?
Ljuset, det smällter. Rinner bort. Elden, den brinner.
Både i ljuset, och i mig.
Inom mig bor en liten pyroman,
och hon älskar att leka med det farligaste saker.




Fri vers av Michelle Wilsson
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-23 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michelle Wilsson
Michelle Wilsson