Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sötma

Jag vill ge dig mitt hjärta,
min själ, mitt hopp
när jag ser dig vill jag ge dig mig, hela mig.
Jag vill känna din nakna hud och höra dina andetag,

känna tryggheten hos din famn och rida på njutningens vågor.
om jag ger dig mig,
kan jag då få dig?




Fri vers av kajjs
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-23 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kajjs