Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast som vittne är människan till - Om några av våra medvarelser

Gunnar Ekelöf
skrev en gång:

"Endast som vittnen
är människan till"

Vi kan se
hur våra grisar
plågas i stallarna

Vi äter
och njuter
vid våra måltider

Men om vi hejdar oss
mitt i en tugga
kan vi få höra
tysta rop




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-24 13:41



Bookmark and Share


  Kim VIP
Exakt och ropen blir högre och högre, de går inte att smita undan längre!
2009-12-12

  anits VIP
Tänkvärda ord och rader
2009-11-24

    ej medlem längre
ja, ekelöf var vis och ja, om man bara väntar lite, lyssnar lite och inte skenar så förtvivlat, så får man höra både det ena och det andra....
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP