Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruten kommunikation

Nej
Nej nej
Nej nej nej
Nej nej nej nej
Nej nej nej nej nej

Vaddå nej ?

Nnnnneeeeejjjjj ! ! ! ! !




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-24 18:40



Bookmark and Share


  Kim VIP
Den här ramsan borde fler lära sig utantill! Tummen upp för lite laddande...
2009-12-12

  Monika A Mirsch VIP
... och hjälp mej .... när det brister finns bara en ton kvar, om ens den ... du har så rätt!
2009-11-26

    Max Poisé
det finns onekligen tolkningsutrymme!
2009-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP