Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi? Knappast..


Ingen jävla kärleksdikt

Det blir så svårt att sätta ord på det här
När du har tagit alla vackra ord ifrån mig
Du har fått kärlek att bli synonymt med lidande
Vad fan har du gjort?

Det är jävligt svårt att försöka förklara
När rösten darrar och brister
Hur jag känner för dig
Du förstår inte vad du missar

Om jag bara kunde måla en tavla
Ett kollage med alla fina minnen
Varenda vacker stund vi haft
Så hade jag stuckit den i brand idag

Jag vill bränna bort din nakna kropp från min näthinna
Vill slita ut dig med rötterna från mitt inre
Och få dig att fatta
Att det här är ingen jävla kärleksdikt

Det är helt otroligt
Hur du får en vuxen man att brista i gråt
Hur sorg blir till hat så snabbt
Vad fan har du drivit mig till!?

Fatta
Jag vill inte höra orden ”vara vänner” spela över dina läppar
Jag vill inte höra något från dig alls
Fatta

Att det här är ingen jävla kärleksdikt




Fri vers av BaraOrd
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-24 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd